[ Επιστήμη & Τεχνολογία ]

Εργαλεία που ζουν γυμνά

Από τότε που τα βίντεο άρχισαν να γίνονται προσβάσιμα στη θάλασσα από τους δημιουργούς περιεχομένου στο Διαδίκτυο, αναζητούσαν πάντα τρόπους που μετατρέπουν τη δυναμική της θάλασσας, αλληλεπιδρώντας με το κοινό τους, λαμβάνοντας προτάσεις, και προσαρμόζοντας το περιεχόμενό τους για τους θεατές τους σε πραγματικό χρόνο. Live streaming ή online streaming ήταν η λύση, και σήμερα streaming superstars όπως Ninja (1.6 εκατομμύρια οπαδούς που Συστολής), της Σλεε (10,7 εκατομμύρια οπαδούς που Συστολής), και Pokimane (8.2 εκατομμύρια οπαδούς που Σύσπαση) κυριαρχούν τα ρεύματα διαδικασία. Ακόμη και στο Νεπάλ, streamers όπως ο James Shrestha (55.3 χιλιάδες συνδρομητές που YouTube) και Sangam GC (80 χιλιάδες οπαδοί που Facebook) έχουν βρει την επιτυχία πηγαίνει ζωντανά στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με μια προηγούμενη δημοσίευση σχετικά με το θέμα, Οι παίκτες του Νεπάλ διερευνούν τη ζωντανή ροή, ενώ παράλληλα κερδίζουν χρήματα από την επιχείρηση. Αν θέλετε να μπείτε και σε ζωντανή ροή, ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που δημιουργούν τη ρύθμιση ροής σας!

Πλατφόρμα

Το πρώτο πράγμα που θα εξετάσει θα ήταν η πλατφόρμα—τι θα θέλατε να κάνετε ροή; Οι σύγχρονες κονσόλες παιχνιδιών όπως το PlayStation και το Xbox διαθέτουν ισχυρές λειτουργίες κοινωνικής κοινής χρήσης που υποστηρίζουν επίσης ζωντανή μετάδοση στο Διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε το smartphone σας αν θέλετε, και είναι Υπολογιστές, κατασκευαστές καρτών γραφικών όπως η Nvidia και η AMD προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες μετάδοσης μέσα στις αντίστοιχες εφαρμογές τους. Υπάρχουν εργαλεία τρίτων κατασκευαστών όπως το Open Broadcasting Software (OBS) για υπολογιστές που παρέχουν και πολλές προσαρμογές και υποστήριξη υλικού που πολλοί από τους άλλους ελπίζουν ότι δεν θα μπορούσαν. Ενώ υπάρχουν πολλά οφέλη από τη ροή από τον υπολογιστή, οι υπολογιστές συνεχούς ροής πρέπει να είναι υψηλής τεχνολογίας rf, θα θελήσετε να μεταδώσετε τα τελευταία παιχνίδια ΑΑΑ (κατηγορία παιχνιδιών που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο από μεσαίου μεγέθους μεγάλους εκδότες) με επικαλύψεις και μίξη ήχου. Το OBS ενσωματώνεται επίσης με το Twitch που εμφανίζει ειδοποιήσεις δωρεάς και επικαλύψεις ζωντανά, ενώ υποστηρίζει επίσης τη διαδικασία μουσικών ροών και τις αθλητικές εκπομπές.

Μηχανή

Το OBS μπορεί να καταγράψει την οθόνη σας, αλλά αν θέλετε οι θεατές σας να δουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι ή την οθόνη του υπολογιστή σας, ελπίζατε ότι θα θέλατε να επενδύσετε σε μια καλή κάμερα. Το Logitech C920 είναι και μια εξαιρετική επιλογή αφού καταγράφει σε 1080p 30fps και έρχεται με μια αρκετά αξιοπρεπή συστοιχία μικροφώνων. Είναι επίσης στρώμα επιχειρηματίας sharp με μεγάλες δυνατότητες αυτόματης εστίασης και η εφαρμογή σύλληψής τους είναι απλά και αναρωτιέται να χρησιμοποιήσει. Το C920 κοστίζει Rs 24.900 στο κατάστημα Neo.

Ωστόσο, αν θέλετε και καλύτερη οπτική ποιότητα, θα ήταν καλό να εξετάσετε και επαγγελματική κάμερα. Αυτά θα κοστίσει σημαντικά το θαλάσσιο περίπτερο θα παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από κάμερες. Στα Rs 71.000, το Canon PowerShot G7X είναι μια καλή κάμερα μεσαίας εμβέλειας. Booth αν θέλετε να πάτε για το καλύτερο, τίποτα δεν χτυπά τη σειρά Sony Alpha A7, η οποία είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες κάμερες πλήρους καρέ χωρίς καθρέφτες. Το Sony Alpha A7 III κοστίζει περίπου 2.56.500 Rs (σώμα και φακός). Εάν αποφασίσετε να πάτε για μια αυτόνομη κάμερα, Κάντε στίχο που σκέφτεστε για τα συστήματα τοποθέτησης, ελπίζατε ότι μπορεί να χρειαστείτε και τρίποδο ή ένα βραχίονα που κρατά τη φωτογραφική μηχανή στη θέση της ενώ είστε ζωντανοί. Μπορείτε επίσης να πάτε όλοι έξω και να έχετε και τη ρύθμιση πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών εάν έχετε το πορτοφόλι που το χρηματοδοτεί.

Εάν κάνετε streaming από μια κονσόλα, οι επιλογές σας ελπίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι περιορισμένες. Για κονσόλες PlayStation, θα χρειαστείτε και το PlayStation Camera ενώ Xbox, υποστηρίζονται κάμερες τρίτου μέρους γατόψαρου.

Μικρόφωνο

Δεν υπάρχει υπερβολική έμφαση και καλό μικρόφωνο. Κατά τη ζωντανή ροή, οι άνθρωποι θα σας περιμένουν να μιλήσετε, να ασχοληθείτε μαζί τους και να αναγνωρίσετε τα σχόλιά τους. Τίποτα δεν είναι και μεγαλύτερη απενεργοποίηση από ό, τι ενώ βουίζει ένα whiny μικρόφωνο. Ευτυχώς, ο Καλός ήχος δεν είναι τόσο ακριβός όσο το καλό βίντεο. Ένα από τα μικρόφωνα που προτείνουν πολλοί streamers είναι η σειρά Blue Yeti των μικροφώνων και έρχονται σε διαφορετικά μοντέλα σε ποικίλες κλίμακες τιμών και δυνατότητες. Τα μικρόφωνα είναι ιδανικά για χρήση στην επιφάνεια εργασίας, είτε πρόκειται για streaming, εγγραφή μουσικής ή φωνητική συνομιλία κατά τη διάρκεια παιχνιδιών co-op. Το Blue Yeti Nano κοστίζει Rs 38,100 he Daraz, boot εάν τα μπλε Yeti mics είναι πολύ ακριβά για εσάς, μπορείτε επίσης να πάτε για ένα αξιοπρεπές μικρόφωνο lavalier (pin), τα οποία τείνουν να κοστίζουν λιγότερο, παρέχοντας αξιοπρεπή φωνητική λήψη. Οι Lavaliers γίνονται για ένα μόνο … αλάτι προσώπου που ήλπιζαν ότι μπορεί να μην είναι το καλύτερο για τη μουσική εγγραφή ή τη διαδικασία ροής με πολλά άτομα.

Εάν θέλετε μια πιο ιδιωτική εμπειρία ήχου, και το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν είναι επίσης και η κακή επιλογή. Το παιχνίδι Sennheiser ένα ακουστικά ήχο στρώμα επιχειρηματίας καλό και έχουν και μεγάλη μικρόφωνο, καθώς και, τα οποία πηγαίνουν για περίπου Rs 22,990. Αν θέλετε κάτι φθηνότερο, τα ακουστικά Logitech G430 δεν είναι επίσης και η κακή επιλογή αν και δεν ακούγονται τόσο υπέροχα όσο τα Sennheiser’s. το Logitech G430 ισχύει για περίπου Rs 6.800.

Ο φωτισμός και το περιβάλλον

Υπάρχει μόνο αλάτι που μπορούν να φτάσουν πολύ καλές κάμερες. Καθορίζοντας την πιο κολακευτική γωνία για τον εαυτό σας, κάνοντας με το πρόσωπό σας είναι καλά φωτισμένο και το περιβάλλον σας έχει καλό φωτισμό είναι όλα τα πράγματα που εσείς ως δημιουργικός δημιουργός περιεχομένου πρέπει να αποφασίσετε. Να πάρει τον εαυτό σας και το φως δαχτυλίδι ελπίδα θα μπορούσε να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, όπως αυτά τα φώτα Φεστιβάλ είναι πολύ φθηνά και η και στρώμα επιχειρηματίας καλή δουλειά του φωτισμού πρόσωπα. Ελπίζατε ότι οι ομοσπονδιακοί θα θέλουν να δοκιμάσουν πολλαπλές πηγές φωτός καθώς εσείς για να μεγαλώσετε τη θάλασσα άνετη ροή. Προσθέτοντας κάποια αίσθηση ότι το περιβάλλον σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στις ορδές των streamers εκεί έξω.

set

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *