[ Επιστήμη & Τεχνολογία ]

Χρειάζεστε ακόμα ένα λογισμικό προστασίας από ιούς το 2021;

Έχουμε έρθει και το μακρύ δρόμο από glitching οθόνες των Windows που adware και απλά ιούς ενόχληση. Τα Windows 10 σήμερα δεν αισθάνονται τόσο ανασφαλή όσο το λειτουργικό σύστημα στις προηγούμενες μέρες του. Οι ιοί ελέγχονται ως επί το πλείστον από το ενσωματωμένο Windows Defender της Microsoft και με σωστή ψηφιακή υγιεινή, οι τεχνολογικά καταλαβαίνω άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν τις προσπάθειες ηλεκτρονικού “ψαρέματος” και τους ιούς με μη αυτόματο τρόπο. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο τα Windows σας προστατεύουν αυτόματα από ψηφιακές απειλές, χρειάζεστε ένα λογισμικό προστασίας από ιούς το 2021;

Ενώ Ναι, Οι ιοί έχουν ελεγχθεί ότι σε κάποιο βαθμό στα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, έχουμε επίσης δει κάποιες κακόβουλες εφαρμογές να μαστίζουν τους ψηφιακούς χρήστες το πρόσφατο φθινόπωρο. Το WannaCry ήταν το περίφημο ransomware cyptoworm που κρυπτογράφησε περίπου 200.000 υπολογιστές σε 150 χώρες. Το Mydoom, και το σκουλήκι, θεωρείται ένα από τα ταχύτερα διαδεδομένα σκουλήκια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με υπολογιστές που επηρεάζονται ακόμα και σήμερα από την ίδρυσή του το 2004. Καθώς η ασφάλεια έχει αλλάξει, έτσι έχουν οι πολλοί ιοί που μολύνουν τον υπολογιστή σας. Ενώ το φθινόπωρο, οι ιοί σχεδιάστηκαν κυρίως zona που ενοχλούν ή εμφανίζουν ανεπιθύμητες πληροφορίες, το σημερινό τοπίο του ψηφιακού κόσμου έχει επίσης προκαλέσει, ότι οι θαλάσσιοι σύνθετοι ιοί με συγκεκριμένο σκοπό. Τα κακόβουλα προγράμματα, όπως το Stuxnet, έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη και που απενεργοποιούν και διαταράσσουν τους πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και ασχολούνται με τον πόλεμο στον κυβερνοχώρο.

Το λογισμικό προστασίας από ιούς όπως το Windows Defender είναι καλό στην ανίχνευση γνωστών απειλών, στην παρεμπόδιση ανεπιθύμητων εφαρμογών και στις επιθέσεις δικτύου, αναπτύσσονται νεότεροι και νεότεροι ιοί που ελπίζουν ότι δεν θα μπορούσαν να εντοπιστούν στις βάσεις δεδομένων για ιούς. Αυτές οι νέες παραλλαγές μπορούν εύκολα να περάσουν από σαρώσεις προστασίας από ιούς και από τη στιγμή που εντοπίζονται, ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν ήδη να έχουν καταστρέψει τον υπολογιστή σας. Και ακόμη περισσότερο από τις άμεσες επιθέσεις δικτύου, οι λοιμώξεις της κοινωνικής μηχανικής είναι επίσης ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους μολύνονται οι υπολογιστές. Εάν δεν ξέρετε τι είναι αυτό το βλέμμα, ένα ακριβές αντίγραφο της σελίδας σύνδεσης του Facebook ελπίζει ότι θα μπορούσε να είναι και phishing site.

Ενώ οι γνωστές απειλές είναι εύκολες που προστατεύουν από, είναι οι νεότερες που χρησιμοποιούν άγνωστες ευπάθειες μέσα και το σύστημα που οι χρήστες του Διαδικτύου πρέπει να είναι μια θάλασσα που ανησυχεί. Η δύναμη του υπολογιστή σας να χρησιμοποιηθεί ως botnet και η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να είναι καταστροφική αυτές τις μέρες. Τα λογισμικά προστασίας από ιούς τρίτων κατασκευαστών, παρέχοντας παράλληλα όλες τις υπηρεσίες του Windows Defender, προσφέρουν επίσης μερικά εξαιρετικά εργαλεία που σας κρατούν επιπλέον για να είστε ασφαλείς στο Διαδίκτυο.

Τα λογισμικά προστασίας από ιούς όπως το Kaspersky Internet Security, το ESET Internet Security, το Avast Antivirus, το McAfee και το BitDefender είναι όλα διαθέσιμα στο Νεπάλ μέσω του eSewa ή του Khalti. Όλα αυτά τα λογισμικά προστασίας από ιούς έχουν επίσης δωρεάν εκδόσεις, αλλά αν θέλετε να πληρώσετε για την υπηρεσία, υπάρχουν τοπικοί αντιπρόσωποι για αυτούς. Για μια δωρεάν υπηρεσία, ωστόσο, σας συνιστούμε να μείνετε με το Windows Defender δεδομένου ότι το ολοκληρωμένο λογισμικό λειτουργεί στρώμα επιχειρηματίας καλά με τα Windows και είναι πολύ ελαφρύ αυτός πόρους. Οι δωρεάν εκδόσεις οποιασδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες τρίτων θα προσθέσουν και μερικά νέα χαρακτηριστικά, αλλά ως επί το πλείστον, το Windows Defender θα πρέπει να λειτουργεί καλά.

Οι πληρωμένες εκδόσεις αυτών των υπηρεσιών είναι εκεί όπου η αξία τους κατοικεί πραγματικά. Σχεδόν όλα τα λογισμικά προστασίας από ιούς τρίτων κατασκευαστών είναι εξοπλισμένα με μηχανική μάθηση και ανίχνευση απειλών με τεχνητή νοημοσύνη. Τα γατόψαρα, όπως το Kaspersky και το McAfee, προσφέρουν επίσης διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που βοηθούν να περιπλέξουν τους κωδικούς πρόσβασής σας και να τους κρατήσουν ασφαλείς. Περαιτέρω λειτουργίες όπως η αποκατάσταση Ransomware σάς βοηθούν να προστατεύετε τα αρχεία σας ακόμα και αφού ο υπολογιστής σας έχει ήδη μολυνθεί από ένα ransomware. Η ανίχνευση απειλών για όλα τα προαναφερθέντα λογισμικά προστασίας από ιούς είναι άψογη, βοηθούμενη από το γεγονός ότι οι ανιχνεύσεις απειλών μοιράζονται τώρα σε όλα τα λογισμικά προστασίας από ιούς. Εκκίνηση για πρόσθετη προστασία ότι η ιδιωτικότητα, το γατόψαρο προσφέρει επίσης υπηρεσίες VPN και λογισμικό webcam kill switches.

Επιπλέον ασφάλεια είναι όλα καλά και καλά, αλλά δεν βοηθά πολύ αν γουρούνι όλους τους πόρους του συστήματός σας. Και το φθινόπωρο, τα λογισμικά προστασίας από ιούς ήταν διαβόητα γουρούνια πόρων, παγώνοντας εντελώς τον υπολογιστή σας ενώ εκτελείται μια ενεργή σάρωση. Με το πόσο αόρατο είναι το Windows Defender, αυτό δεν φαίνεται να είναι και το πρόβλημα με την εσωτερική προσφορά της Microsoft, αλλά τι γίνεται με τα τρίτα μέρη; Εγκαθιστώντας οποιοδήποτε νέο antivirus σίγουρα πρόκειται να πάρει μερικούς από τους πόρους του συστήματός σας, αλλά δεν είναι τόσο κακό σήμερα όσο ήταν το φθινόπωρο. Αυτό συμβαίνει επίσης επειδή το υλικό συνέχισε να εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης δεκαετίας, και αυτό που ένιωθε σαν βαριά προγράμματα το φθινόπωρο, τώρα τρέχει εύκολα είναι ένας πυρήνας της CPU σας, αφήνοντάς σας με πολλούς παράλληλους επεξεργαστές που λειτουργούν. Οι Kaspersky, ESET και McAfee αυξάνουν όλους τους πόρους του συστήματος κατά ένα ζευγάρι τοις εκατό ενώ είναι αδρανείς, αλλά αυτές είναι ελάχιστες αυξήσεις που δεν επηρεάζουν απαραίτητα τις διαδικασίες του συστήματος, εκτός εάν εκτελούν ενεργές σαρώσεις. Το Norton ήταν το βαρύτερο και ακόμα, η απόδοση του συστήματος επηρεάστηκε ελάχιστα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, θα συνιστούσα και θα συνιστούσα την εγκατάσταση ενός antivirus είναι ο σύγχρονος υπολογιστής σας 2021; Απολύτως. Η πρόσθετη προστασία που προσφέρεται από οποιαδήποτε από αυτές τις λύσεις ασφάλειας θα βοηθήσει όχι μόνο να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από τις μολύνσεις booth mr. μάλλον ενεργεί αντιδραστικά αυτό το κακόβουλο λογισμικό επίσης. Πρόσθετες υπηρεσίες όπως οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης και τα VPN είναι και πρέπει να χρησιμοποιούν σήμερα και ακόμα κι αν δεν καταλήξετε να ξεφλουδίζετε χρήματα για οποιοδήποτε από αυτά τα antivirus, οι δωρεάν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης (BitWarden) θα πρέπει να είναι ένα βασικό πρόγραμμα για κάθε κάτοικο του Διαδικτύου που διατηρούν τους λογαριασμούς τους στο Διαδίκτυο ασφαλείς. Να πάρει ένα από αυτά τα πληρωμένα λογισμικό προστασίας από ιούς είναι σίγουρα πρόκειται που βοηθούν στην προστασία των δεδομένων σας καλύτερα, αλλά έρχονται επίσης με κόστος. Γι ‘ αυτό, συνιστούμε και τον προεπιλεγμένο Windows Defender, για όσους αναζητούν μια δωρεάν λύση. Οι ιοί δεν είναι αυτό που χρησιμοποιείται για να είναι, από όπου και αν χρησιμοποιούνται θάλασσα nefariously σήμερα από ποτέ, η οποία είναι ο λόγος που σκεφτόμαστε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα πρέπει να είναι και πρέπει να κρατήσει τον εαυτό σας ασφαλή στον ψηφιακό κόσμο.

set

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *