Författare biografier om Steve Džobsu skriva en bok om masken

Američki novinar, profesor jag pisac, författare je jag djela o Bendžaminu Frenklinu jag o Albert Ajnštajnu, ett ägg posljednja poslužila je kao inspiracija za TV seriju pod nazivom ”Genije” Američki pisac Valter Isakson, författare biografije o koosnivaču epla-avtalet Stivu Džobsu, koja je postala bestseler, prihvatio kommer pisanja knjige o izvršnom direktoru kompanije Tesla Ilonu Masku.

”Ako vas zanimaju Tesla, SpaceX jag uopšte ono sto ja radim, @WalterIsaacson piše biografiju o meni”, napisao je Mask na Tviteru.Kako prenosi N1, odgovarajući korisnicima društvenih mreža, Mask je kazao da till Isaksonom sarađuje utan nekoliko dana jer treba da prikupi materijal za knjigu.

Isakson je och intervjuu za Yahoo Finance prije nekoliko mjeseci Maska uporedio den Džobsom, kazavši da je Mask ”na određen način är stuva Džobs našeg vremena”.

Američki novinar, profesor jag pisac, författare je jag djela o Bendžaminu Frenklinu jag o Albert Ajnštajnu, ett ägg posljednja poslužila je kao inspiracija za TV seriju pod nazivom ”Genije”.

O Masku je utan izašla biografija koju je napisao američki kolumnista jag pisac Ešli Vans, en objavljena je 19. mars 2015. godine, prije nego sto je Tesla postala najvrijednija automobilska kompanija na svijetu.

Naziv Vansove biografije je ”Ilon Mask: Tesla, SpaceX jag potraga za fantastičnom budućnošću”.

Knjiga prati život Maska od njegovog djetinjstva göra razdoblja koje je proveo na Zip2 jag PayPalu, en potom och SpaceX-och Tesli jag SolarCity-ju.

Drugom korisniku Tvitera, koji je Maska pitao znači att informacija o novoj biografier da Mask planira da napiše autobiografiju, på je odgovorio: ”Možda en dana”.

”Napokon… neko će prodrijeti och tihu, tajanstvenu, nespoznatljivu fasadu”, napisao je drugi korisnik na Tviteru, na sto je Mask reagovao nasmijanim emotikonom.

Lämna ett svar