Sea Dance inbjuder dig: Vakciniši och vinna en biljett för öppnandet av festivalen

I aktion kommer att delas med 1000 en biljett för 26. Augusti invigningen av festivalen i Buljarica, när du kommer att utföra var och en av de ledande hitmejkera idag Medusa, virtuozni konstnär från Amsterdam Satori, den största rock författaren av detta utrymme Bajaga och hans Instruktörer, och bandet Parampaščad Idag startar distribution av biljetter till öppna Havet Dance festival vårdpersonalen, och att alla de unga människor som är ympade på en av de officiella platser i Montenegro!

Åtgärden varar från 18. 24. Augusti eller fram till utgången av utbudet, och är en del av kampanjen för injektion av ungdomar ”Jag vill inte dansa i/och”, som lanserade Sea Dance, i samarbete med andra lokala festivaler. Som tidigare meddelats kommer åtgärden att delas med 1000 en biljett för 26. Augusti invigningen av festivalen i Buljarica, när du kommer att utföra var och en av de ledande hitmejkera idag Medusa, virtuozni konstnär från Amsterdam Satori, den största rock författaren av detta utrymme Bajaga och hans Instruktörer, och bandet Parampaščad. Specialistepidemiologi Marija Božović från Institutet för folkhälsa i Montenegro bjöd in alla ungdomar till nästa dag, ympade och att ”tillsammans vi skydda och försvar mot viruset”:

”Denna kampanj för influensa skott är ett annat incitament för de unga, och sättet att komma nära dem, skapa den atmosfär där de känner sig bekväma, bezbrižnije, och där de motiveras av det faktum att vaccination får hur bevarandet av hälsa, och möjligheten för en återgång till vanliga våra ungdomliga aktiviteter som besök på festivaler, konserter, sportevenemang,” sade dr. Bozovic.

Hon tackade också arrangörerna Sea Dance festival för deras stöd och samarbete i kampanjen, liksom hälsoarbetare, som från dag till dag för det senaste året och en halv dag, de slacking off.

Att motivera unga människor, öka medvetenheten och vaccinationsfrekvensen samt visa på den process som krävs för en säker organisation av händelser – det är alla viktiga steg mot normalisering av livet, hälsoskydd och bevarande av turism-och evenemangsindustrin. Att tilldela biljetter till Sea Dance festival uttrycker också stor tacksamhet till de medicinska arbetarna som För mer nästan ett och ett halvt år sedan med offer står i frontlinjen i kampen mot koronavirusa.

Ordförande i styrelsen för UTGÅNGEN foundation Ivan-Petrovic sade att all kunskap och erfarenhet med att Avsluta nu gäller i Montenegro Havet Dance festival.

”Bezbjedosni protokoll för inträde till utgången, liksom vetenskapliga studier som genomförts under och efter festivalen de visade att, med tillämpningen anticovid åtgärder, dessa händelser är inte platser för en mass spridning av viruset, men de är säkra hälsohändelser, mycket säkrare än köpcentra eller andra platser för mass sammankomster. Förutom i specifika siffror och resultat kommer bekräftelsen av effektiviteten i Safe Events protocol på vardagsnivå, och av många framstående hälsoarbetare och medlemmar av krispersonalen i Serbien. Festivalen och dessa studier föregick den aktiva nationella kampanjen som hade till uppgift att motivera de unga att skydda sin egen hälsa och hälsan hos människorna omkring honom, och som andelen vakcinisanog av laglig ålder befolkningen höjde till mer än 50 procent,” säger Petrovic.

Biljetter till sjukvårdspersonal

All sjukvårdspersonal som är intresserad av en en-dag-biljetter till invigningen av Havet Dance festival kan skicka följande information i e-post [email protected] namn och efternamn, födelseår, bosättningsort, och ett foto som bevis på vakcinisanju, namnet på den medicinska institution där de är anställda, foto märken och e-postadress.

Biljetter till dem som ympas

Alla intresserade ungdomar kan inokuleras på kontrollpunkter under hela Montenegro – i Andrijevica, Bar, Bar, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Danilovgrad, Gusinje, Herceg Novi, Kolašin, Kotor, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Plužine, Pljevlja, Podgorica, Rožaje, Šavniku, Tivat, Ulcinj, Staten. Platserna för punkterna i de ovan nämnda städerna finns på denna länk. Och sedan fick en endagsbiljett till Havsdansen, det är nödvändigt att e-postmeddelandet [email protected] skicka följande uppgifter: namn och efternamn, födelseår, bostadsort, ett fotobevis på vakcinisanju med det tydligt synliga datumet för vaccination och e-postadress.

Och medicinska arbetare och ungdomar som från och med idag, inokulerade på vänster e-post kommer att få en dag biljett (för öppnandet av festivalen, 26. Augusti), som krävs för att skriva ut och ta med på festivalen, tillsammans med ett intyg om vakcinaciji och personligt dokument. Åtgärden varar från 18. 24. Augusti, eller fram till utgången av förnödenheterna.

Vi påminner om att havet dans, i samarbete med sjön Festom, Wall Festom och Podgorica film Festom lanserade en kampanj för injektion av ungdomar, som börjar långt den hetaste kampen för slutet av pandemin och återgå till det normala livet, med hjälp av de enda vapen som mänskligheten har – vaccin. Kampanj ”inte mer” det riktar sig till alla som missade konserter, festivaler och ett normalt, konventionellt liv utan förbud.

Kampanjen för injektion av ungdomar: jag går inte längre! Sea Dance, förutom apelovanja till unga som ska ympas, visar hans ansvar och genom den rigorösa respekten för protokollet för inträde i festivalen, som kommer att hållas från 26. 29. Augusti. Festivalen kommer att kunna få besökare som uppfyller ett av de fyra villkor från den Nationella COVID kvitton: ett bevis på att en person är fullt parvo, eller har fått minst den första dosen av vaccinet, eller en negativ KINA test som inte är äldre än 72 timmar, eller positivt PCR-test som är äldre än 14 och som inte är äldre än 180 dagar (vilket är ett bevis på att din besökare historia Kovid-19), eller en negativ snabbt antigenski testa BAT, inte äldre än 48 timmar.

Den sjunde upplagan av Sea Dance festival kommer att hållas från 26. 29. Augusti på den vackra stranden, Buljarica, och ger en fantastisk lineup som består av ledande internationella och regionala musik stjärnor som leddes av Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Maneter, toppen har, Satori, Bajaga och Instruktörer, Senidah, Vojko V, Ann Aning, Tijana T, z++, värdar Som Se, Parampaščad och många andra.

Lämna ett svar