Miroslav ryska erkännande för främjande av musik

Priset för hrvatskog compositor jag vođa nekularnog Borda, ET Miroslav Rus förhistoria, tilldelas Balkan Music Award Award Award Award Award Award av Ohrid Fest för att främja musik musik musik sång traditionellt delar Ohrid Fest.

Det vann samma pris under första hälften av September. ”Han är inte hans första pris i Ohio, på grund av det faktum att han är belönad på samma festival, erkännande för pjesmo deceni” spelet bez granica ”koju är pjevao Toše Proeski”, står i tanken.

På Rusovom bogatom autorskom radu uz, hans, ETC. i bandet, men de bästa samtalen pjesme jag in najjačih muzičkih namnet på sa kojima är sarađivao, kao što su-Tony Väljare, Zdravko Čolić av Željko Bebek, Ron Smith, Nina Badrić, Crvena jabuka, Kaliopi, Massimo, Jure Brkljača, den Nya fossil, Tajči jag naturligtvis Toše Proeski s kojim av ett speciellt band pjesma ”Game of bez granica”, najmoćnija jag najjača symbios av sammansättningen av den text jag glasa.

”Miroslav den ryska serveras kraftfullt av den mest fruktbara regionala författaren, ”pijesme har blivit vintergröna”, som läggs till frikopplingen.

Den nya Ohrid award har en mycket speciell karaktär för en rysk.

”Prije svega jag organizatoru priset koja mig dodatnu snagu da istrajem den nemirnom stvaralačkom resa, eller jag, buddhi, många av sjećanja den zemlju av koje dolazi, zbog människor, koji su ostavili duboki trag u mome livet”, kazao är en povodom awards i ryska federationen, jag dodao da är musik för det jedini hur svjetski språk bez loše namjere.

”Språket som vi förstår och respekterar”, som det står över gränsen på kojima, besöks av satimu i dugim-kolumnen som den står. En gåva från Gud är villig och villig att göra musik och jag tackar honom. Vi letar efter hopp för att göra våra män bättre. Om bara i tome sätta jag kunde göra baren en anteckning som var meningsfullt, det var ryska.”

Jag ägg savrašeno award delas härmed ut till förmedling Föreningen, när Miroslav Rus tog sin radom sve ove godine, den Adalbert Markovic ’Hrvatskog Sammanslutning av kompositören 2015. godine za afirmaciju hrvatskog kstarallaiši, Porin za pjesmu godine 2008. bakom kompositören ”spelar utan gränsen” i att göra Toše Proeskog. Här är de gyllene fåglarna, kvällens Ruze, petade på festivalerna, den kroatiska Radiofestivalen, detta Millennium pris Brod Festa.

Lämna ett svar