Han är van vid en realistisk kärlekshistoria

Singlarna antyder att det framtida albumet kommer att bli en flerskiktad, mångsidig och fullfjädrad popsångbok av den tidigare Kristals frontman Dejan Gvozden släppte en video till retro disco pop numera,”witness of the morning”. En riktig sommarkomposition fick sitt romantiska visuella ackompanjemang, filmad i de fantastiska hörnen av det gamla berget.

De utvalda platserna i videon, Hotel garni ”a little respite” och de vackra landskapen i det gamla berget, med tro framkalla en realistisk kärlekshistoria. Förutom järn visas hans fru, modedesigner Vladana Velkovich, i videon.
För regi, inspelning och redigering, han var ansvarig för Dragan Ristic, för styling Vladana Velkovic, och de arrangemang och låten var gjord av Dejan Gvozdden i samarbete med musiker Vladislav Semester.

”Det var en bra atmosfär på uppsättningen, vi är verkligen glada och tacksamma för alla som deltog och stödde vårt arbete. De första reaktionerna är utmärkta, vi är glada att publiken tyckte om platsen, säger Gvozden i ett uttalande.

Singlarna ”witness of the morning ”och” in your eyes ” antyder att det framtida albumet Dijan Zhelezden kommer att vara en flerskiktad, mångsidig och fullfjädrad popsångbok. Soloalbumet gvozden kommer att släppas på hösten i utgåvan av”Menarta”.

Lämna ett svar