Tarantino drömmar om en ny version av Ramba med en förare i huvudrollen

Tarantino har hittills regisserat nio långfilmer, och han har upprepade gånger meddelat att han kommer att gå i pension efter den tionde. Quentin Tarantino sa att om han ville att han skulle göra en bra film, som utan tvekan skulle veta att han skulle vara bra, skulle han ha anpassat romanen ”First Blood” av David Morell, som han var 1982. den första filmen om Ramba med Sylvester Stallone i titelrollen sköts också.

”Detta skulle inte vara en rimmande film ”First Blood” ”jag skulle skärm En roman,” Tarantino betonade i ett samtal om den stora bilden podcast, rapporterar N1. ”Kurt Russell skulle spela sheriff, och Adam Draver skulle spela Ramba. Varje gång jag läser en roman av David Morell är dialogen så fantastisk att jag läste den högt. Det skulle vara en så bra film. Men nu vill jag göra mer. Men om vi bara pratade om hur man gör en bra film, skulle det vara så här” ” förklarade den berömda regissören.

Tarantino har hittills regisserat nio långfilmer, och han har upprepade gånger meddelat att han kommer att gå i pension efter den tionde.

Romanen ”First Blood” filmades 1982. år. Då Sylvester Stallone först in Stövlar Vietnam veteranen John Ramb, en karaktär som tillsammans med Rocky, utan tvekan markerade sin karriär.

Lämna ett svar