Biker kuponger och mappar med rutter genom Montenegro

Startade produktionen putopisnog mottot för serien ”Bajkerova karta”, en auteur projektet motto bloggare Zlatko Vujovića, vem som ligger bakom YouTube-kanalen ”MotoristaMNE”. Projektet är avsett för fans av motorcyklar och motorcykel(avan)turné, men resor och semester för den första montenegrinska serien är avsedd för fans av motorn, motor runt, och en annan typ av resor och semester började förbereda sig för den senaste veckan, och fans av motorcyklar kommer snart att kunna njuta av det – den första montenegrinska putopisnom serien avsedd för just dem – fans av motorcyklar och motorcykelturer, Officiellt på torsdagen började produktionen putopisnog mottot för serien ”Bajkerova karta”, en auteur projektet motto bloggare Zlatko Vujovića, vem som ligger bakom YouTube-kanalen ”MotoristaMNE”.

Putopisni serien innehåller tio episoder som inträffar under fem dagars motorcykel turer. Denna motorcykel turné innehåller en rundtur i de fem nationalparker under de fem dagarna, och sedan presentationen av trek på mer än 700 kilometer, vilket är mycket attraktivt, både för cyklister och cyklister, campare, liksom för alla dem som vill njuta av den naturliga skönheten och en aktiv semester, och kommer från grannländerna, men också från länder i västra och östra Europa, och som

Vujovic påminner om hur det hela började-främst som en hobby,med upptäckt imponerande montenegrinska aptitretare fascinerande skönhet boomed ner nya idéer YouTube-kanal, de idéer som fortsätter att komma ut, upptäcker han att han.

”Det hela började som en hobby, genom att njuta av åkturen och upptäckten av fantastiska hors d’ oeuvres fascinerande skönhet som vårt land har, och det svårt du kan märka från bilen. För att du våra intryck och upptäckter dela med dig ett större antal människor, för två år sedan, jag startade en YouTube blogg MotoristaMNE. Genom denna blogg och serie som vi gör, vi främjar motorcykelkulturen som en livsstil. Vi presenterar för potentiella turister attraktiva destinationer som är värda att besöka i Montenegro, edukujemo dem i syfte att förbättra trafikkulturen och viktigast av allt – Njut av resan!, ”sa Zlatko Vujović, författaren till serien. Även om många otänkbart, alltför spännande eller till och med farligt, Vladimir Bastać med Cetinje, vilket är tidigt även med Vujovićem upptäckt tjusningen nöje i mottot-(avan)resor, påpekar att motorn finns en särskild frihet, glädje, forskning och avslöjar vad som egentligen motocross…

”En man blir kär i motorcykel så snart du sitter på cykeln första gången. En känsla av frihet och stopp i naturen, och som erbjuder resor motorcykel, är det svårt att jämföra med något annat. Motorn inte körs från punkt A till punkt B, tjänar det för att njuta av långsammare vägar som erbjuder vackra landskap och skapa minnesvärda upplevelser,” säger en av författarna till serien, Vladimir Bastać. Motto duo med Cetinje, Zlatko Vujović och Vladimir Bastać, han kom på en idé som kommer att vara användbar och attraktiv, lika pedagogisk och attraktiv för alla – att tillsammans med produktionen av videoserien för att skapa den första kartan med ucrtanim rutter attraktiva för resan, och som är avsedd för cyklister, cyklister, campare och alla som vill njuta av den perfekta naturen och en aktiv semester. En del av produkcijskog laget denna putopisnog serie av form och scenaristkinja och producent Sandra Vujovic och chef Vuk Markovic.

När han såg serien i fråga, är han främst avsedd för utländska turister som vårt land är utan tvekan attraherad av, och ytterligare detaljer och mål för projektet och hela laget, oktova Sandra Vujovic:

”Med tanke på att detta är avsett för turister som kommer till den utländska marknaden, kommer denna serie att vara titlovan den tyska och det engelska språket. Förutom att främja turistorbjudandet är ett av de viktigaste målen för detta projekt att kartlägga en attraktiv väg, destinationer, läger och en biker vänliga platser/anläggningar i Montenegro. I travel motor tour, zadajemo mig uppgiften i en fem dagars besök och kartlägga de fem nationalparker, och presentera dem som attraktiva turistmål. Den första serien kommer att ha 10 episoder i varaktighet till 20 minuter, säger scenaristkinja och producent. Och bara dvadesedak minuter är tillräckligt för att man berusad av skönheten I Montenegro, beslutar att besöka eller ytterligare undersöka. För alla cyklister arbetar teamet i detta projekt på en intressant lösning-motorkartan.

”För dem alla som vill njuta av åkturen motorcykel och de perfekta delarna, vill vi skapa en intressant putopis som avslöjar alla skönheten i vårt land, en del av turist erbjudande, och som ett slutmål var tänkt publikationer – särskild karta eller flera av dem med ucrtanim vägar, vilket gör det lättare resa. Kartan kommer att publiceras för och i tryck och e-edition”, konstaterar Sandra Vujovic.

Allt detta åstadkommit, det påminner Bastać, det räcker inte att bara sitta på cykeln, det tar all den underliggande skyddsutrustning och stöd av nära människor, och institutioner…

”Motorcykel är en underbar hobby, men det går med den här och en stor dos av ansvar. Förutom ansvarsfullt beteende i trafiken är det nödvändigt att ha tillräcklig utrustning som förare känner sig säkra under resan. En del av vår utrustning har gett Magnus Motto, och hela serien lanserades med deras stöd och stöd från turistorganisationen i kommunen Podgorica, som erkände storleken och betydelsen av projektet för att främja denna speciella vision av turistbjudandet i vårt land. Efter skottet förväntar han oss fas postprodukcije som vi hoppas att vi får det nödvändiga stödet”, avslutade författarna till serien ”bajkerova map”.

Lämna ett svar