[ Επιστήμη & Τεχνολογία ]

RippleDevice: υψηλή ζήτηση για μια μικρή εταιρεία

Πίσω το 2020, η RippleDevice ξεκίνησε ως η πρώτη εταιρεία κατασκευαστών πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) στο Νεπάλ, εστιάζοντας αποκλειστικά σε φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών. Το 2021, ξεκίνησαν επτά φορητούς υπολογιστές διαφόρων δυνατοτήτων και σημείων τιμών στην αγορά του Νεπάλ και έκτοτε η εταιρεία έχει δει συντριπτική ζήτηση για τα προϊόντα τους. Σε αυτούς τους δύο μήνες, η εταιρεία πούλησε όλους τους φορητούς υπολογιστές τους και εργάζονται επί του παρόντος εκπληρώνει και το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των προ-παραγγελιών. Prajesh SJB Rana πρόφθασε με το νεαρό 20-year-old Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας Rahul Kayastha, ο οποίος τον παίρνει διαφορετικούς ρόλους στο περίπτερο της εταιρείας διαχειρίζεται κατά κύριο λόγο την ημέρα με την ημέρα λειτουργίες, και εκτελεί εκτιμήσεις κινδύνου. Ο Kayastha μίλησε για τα εμπόδια που αντιμετώπισε κατά την έναρξη μιας επιχείρησης OEM στο Νεπάλ, που ασχολείται με τη συντριπτική ζήτηση και το όραμά του για το RippleDevice.

Πώς ξεκίνησε το RippleDevice;

Όταν και συνέχιζε το πτυχίο μου στη Μαλαισία, και ο Άδης και η πεντάχρονη Dell που και χρειαζόταν απεγνωσμένα μια αναβάθμιση από. Τα αξιοθέατα μου τέθηκαν στο Helios 300 και αντί να το αγοράσω στη Μαλαισία και σκέφτηκα ότι θα το πήρα στο Νεπάλ από τότε και θα επέστρεφε σύντομα στο σπίτι. Η εισαγωγή μου στην αγορά φορητών υπολογιστών του Νεπάλ δεν ήταν η καλύτερη. Οι τιμές εδώ σημειώθηκαν κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό από ό, τι στη Μαλαισία, και η χώρα όπου η τεχνολογία δεν θεωρείται φθηνή. Έρευνα της θάλασσας στην αγορά της Μαλαισίας, και κάμερα σε ολόκληρο τον κατασκευαστή OEM, Illegear, και η εταιρεία συναρμολόγησης φορητών υπολογιστών OEM στη χώρα. Μαλαισία δεν είναι απαραίτητα γνωστή για την κατασκευή του, περίπτερο εδώ ήταν Illegear καθιστώντας φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών για την τοπική αγορά, και ένα μοντέλο που και μας είδε εργασίας στρώμα επιχειρηματία και στο Νεπάλ.

Με την αγορά του Νεπάλ και τις χαμηλότερες λειτουργίες και το κόστος των ανθρώπινων πόρων, συνειδητοποιήσαμε τα οφέλη από την αναπαραγωγή του μοντέλου OEM στο Νεπάλ. Αλάτι, και πριν από ένα χρόνο, Κυματισμένοοι συσκευές ξεκίνησαν με ένα όραμα ανάπτυξης ισχυρών συσκευών τυχερών παιχνιδιών για μια λογική τιμή που οι τοπικοί παίκτες. Πουλάμε φορητούς υπολογιστές ισοδύναμους με τις τιμές των ΗΠΑ και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι φορητοί υπολογιστές που κατασκευάζονται τοπικά δεν υπόκεινται στον φόρο 35% που υπόκεινται σε όλους τους εισαγόμενους φορητούς υπολογιστές. Πριν από δύο μήνες, κυκλοφορήσαμε επτά φορητούς υπολογιστές διαφορετικών τιμών στην αγορά του Νεπάλ.η υποδοχή ήταν εκπληκτική, τουλάχιστον.

Πώς συναρμολογούνται οι φορητοί υπολογιστές Ripple;

Εργαζόμαστε όπως όλους τους κατασκευαστές lap-top, με την πρόσβαση στα μέρη cOem. Οι φορητοί υπολογιστές είναι μια τόσο περίπλοκη τεχνολογία που καμία εταιρεία ή χώρα δεν μπορεί να παράγει ένα ολόκληρο φορητό υπολογιστή που είναι δικό τους. Στηρίζονται ο ΚΑΕ συνεργάτες τους που τους παρέχουν τα μέρη που συγκεντρώνουν σε και τελείωσε το laptop για την αγορά. Wee στο sam. Προμηθεύουμε όλες τις μάρκες μας από την Ταϊβάν, την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC). παίρνουμε την οθόνη, το γυαλί, το πληκτρολόγιο και το σασί μας από τη Γερμανία, ενώ προμηθεύουμε τα τσιπ RAM και τα SSD από τη Μαλαισία. Έτσι, όλα προέρχονται από μια διαφορετική κραυγή, και εμείς ως ΚΑΕ, συναρμολογούμε όλα τα μέρη σε τελικά προϊόντα φιλικά προς την αγορά, όπως οι φορητοί υπολογιστές Ripple.

Ενώ προμηθεύονται αυτά τα μέρη ότι το Νεπάλ δεν ήταν εύκολο, το πιο δύσκολο κομμάτι για εμάς ήταν ότι βρίσκουν συνεργάτες OEM πρόθυμους να συνεργαστούν μαζί μας. Πολλοί ΚΑΕ θα θέλουν να σας που αγοράζουν μάρκες χύμα αλάτι αποφάσεων και να ασχοληθεί μαζί τους, εύρεση είναι οι αξιόπιστοι συνεργάτες και συνεργάτες που είναι πρόθυμοι που πωλούν ότι ήταν το πιο δύσκολο μέρος για εμάς. Εισάγοντάς τους ότι το Νεπάλ δεν ήταν τόσο δύσκολο, αλλά υπήρχε αρκετή γραφειοκρατία από την κυβέρνηση. Τα εξαρτήματα laptop Catfish ταξινομούνται ως επικίνδυνα εμπορεύματα, οπότε η εκκαθάριση για αυτά ήταν και γραφειοκρατικό χάος; ως μικρή επιχείρηση έχουμε επίσης και καπάκι το ποσό των χρημάτων που μπορούμε να στείλουμε θεραπεία, περίπου $35.000, και οι φορητοί υπολογιστές μας κοστίζουν περίπου $2000 κάθε θέμα ένα, το οποίο δεν μας αφήνει άφθονο χώρο για να επεκταθεί.

Μιλώντας για επέκταση, η Ripple virgin εργάζεται προ-παραγγελίες με ημερομηνίες παράδοσης στα τέλη Σεπτεμβρίου για παραγγελίες που έγιναν σήμερα. Ποιοι θα λέγατε ότι είναι οι κύριοι λόγοι για αυτές τις καθυστερήσεις στην παραγωγή και τι κάνετε να τις ξεπεράσετε;

Έχουμε πάρει ένα εκτοξευμένο επτά φορητούς υπολογιστές Salt headlight, το Pandora ήταν φορητός υπολογιστής γενικής χρήσης που κοστίζει περίπου Rs 70.000. Από την άλλη άκρη, είχαμε το Genos Pro, το οποίο κοστίζει περίπου Rs 250.000 περίπτερο ήταν και το θηρίο μιας μηχανής και το έργο του πάθους μας. Ο δημοφιλής φορητός υπολογιστής μας bridge ήταν ο Raza και όλοι τους έχουν εξαντληθεί. Ήμασταν κάπως συγκλονισμένοι με την υποδοχή που πήραμε. Είχαμε αρχικά σκεφτεί ότι θα έπρεπε πρώτα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη μας. Εκκίνηση η υποδοχή που πήραμε από την αγορά του Νεπάλ ήταν εκπληκτική, αλλά απλά δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε με τη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ νέοι. Είμαστε μόλις δύο μήνες στην εκτόξευσή μας και έχουμε περιορισμένο χρόνο μηχανής και ανθρώπινο δυναμικό που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις. Μπορούμε σήμερα να κάνουμε περίπου 100 φορητούς υπολογιστές και μήνα, αλλά αυτό απλά δεν αρκεί να συμβαδίσει με τη συντριπτική ζήτηση.

Επίσης, δεν βοηθά ότι υπάρχει και η παγκόσμια έλλειψη τσιπ αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο για εμάς να βρούμε μάρκες για τους φορητούς υπολογιστές μας. Έχουμε δοκιμάσει ασφαλείς επεξεργαστές AMD 5000 series, οι οποίες έχουν καταστεί αδύνατο να είναι ασφαλείς και το sam πηγαίνει για τους επεξεργαστές 11th Gen της Intel. Η TSMC, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην κατασκευή τσιπ, αντιμετωπίζει και το ζήτημα της προσφοράς hugo εντοπίστηκε αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχουν αρκετές μάρκες, όχι μόνο για εμάς αλλά και για μεγαλύτερες εταιρείες. Εμείς, ως μικρός ανεξάρτητος κατασκευαστής, έχουμε μόνο το στέλεχος της γρίπης σε εταιρείες όπως η TSMC, γι ‘ αυτό και έχει γίνει όλο και πιο δύσκολο για εμάς να καλύψουμε τη ζήτηση.

Υπάρχουν πολλοί εισαγόμενοι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών διαθέσιμοι στην αγορά του Νεπάλ. Τι κάνει τους φορητούς υπολογιστές Ripple ξεχωριστούς;

Για μεγαλύτερες εταιρείες που κάνουν φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών και πιστεύουν ότι η προτεραιότητά τους είναι να πάρει τις καλύτερες προδιαγραφές χαρτιού. Φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών για να έχουν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, αλλά πώς λειτουργούν αυτά τα μέρη σε συνδυασμό με όλα τα άλλα θέματα και την παρτίδα. Και μπορεί να πει με σιγουριά ότι και ο Ryzen 7 αυτός και ο φορητός υπολογιστής Ripple θα είχαν καλύτερη απόδοση από αυτόν και τη Λεγεώνα της Lenovo. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε τις προτεραιότητές μας ευθείες. Για εμάς, αξία ότι η απόδοση είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα, η οποία είναι ο λόγος που ποτέ δεν underpower ή underclock ισχυρά συστατικά που ακρωτηριάζουν την απόδοσή τους για να το πάρει να λειτουργήσει σε λεπτότερο και ελαφρύτερο σασί. Για εμάς, είναι όλα σχετικά με την απόδοση αλάτι εμείς overclock όλα τα συστατικά μας στο εργοστάσιο και να προσπαθήσουμε να διατηρήσει την καλύτερη θερμική απόδοση.

Οι θερμικές μας λύσεις δεν είναι επαναστατικές με κανένα τρόπο, αλλά είναι πρακτικές. Γραμμή τεχνούργημα μας φορητούς υπολογιστές είναι χτισμένα γύρω και λεπτό σασί, αλλά καταφέραμε ένα ασφαλές χώνω 14-ίντσες των εξαρτημάτων ψύξης στο σασί. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία αιθουσών ατμού και τις θερμικές Grizzly δροσίζοντας λύσεις τοπ — ο-γραμμών που διαλύουν τη θερμότητα. Για τη ναυαρχίδα μας, το Raza Pro, έχουμε και 27mm tick chassis, το οποίο είναι 3mm παχύτερο από το βιομηχανικό πρότυπο των 24mm, αλλά για εμάς, η επιπλέον θερμική διάχυση είναι αλάτι πολύ θάλασσα σημαντική από το πάχος του φορητού υπολογιστή και νομίζω ότι γι ‘ αυτό είμαστε διαφορετικοί. Κατανοούμε την αγορά του Νεπάλ. Οι πελάτες εδώ ενδιαφέρονται μόνο για την αξία αυτής της απόδοσης, η οποία είναι επίσης και φιλοσοφία που πιστεύουμε ως φορητοί υπολογιστές Ripple. Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα επαναστατικό μέσα στους φορητούς υπολογιστές Ripple, είναι μόνο επειδή έχουμε προτεραιότητες ευθεία. Ποτέ δεν underclock και undervolt εξαρτήματα που ταιριάζουν και στο πλαίσιο, και είμαστε χτισμένοι γύρω από την ισχύ και την απόδοση μέσω εξαρτημάτων overclocking.

Πώς μοιάζει ο ποιοτικός σας έλεγχος;

Το RippleDevice είναι μέρος ενός μεγάλου δικτύου cOem με τους ακριβείς QC (ποιοτικός έλεγχος) κανόνες για όλους τους συνεργάτες cOem, το οποίο σημαίνει ότι όλοι οι συνεργάτες cOem πρέπει να ανταποκριθούν QC στα πρότυπα προτού να στείλουν έξω τα συστατικά τους. Στο Νεπάλ, εμείς από τους ελέγχους QC μας επίσης. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα δοκιμάζονται και όλοι οι συναρμολογημένοι φορητοί υπολογιστές δοκιμάζονται για 24 ώρες στο πλαίσιο του Prime95 Blend stress test—μια δοκιμή που ελέγχει τη σταθερότητα του συστήματος. Αν όλα ελέγχονται και το σύστημα είναι σταθερό, το στέλνουμε έξω, είναι οι πελάτες μας. Εάν δεν είναι σταθερό, τρέχουμε όλα τα είδη αντιμετώπισης προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου του να έχουμε κάποιο από το προσωπικό μας να τα δοκιμάσει για πραγματική χρήση για μερικές ημέρες.

Μπορούμε επίσης να έχουμε τους αυστηρούς QC ελέγχους σε ισχύ επειδή είμαστε το άλας μικρό αυτή τη στιγμή. Έχουμε το χώρο που δίνουν κατέλαβε κάθε θέμα ένα φορητό υπολογιστή και τον έλεγχο της ποιότητας, και λόγω της αυστηρής QC μας, έχουμε πάρει ένα μόνο είχε δύο περιπτώσεις όπου φορητούς υπολογιστές έδειξαν προβλήματα. Περίπτερο όλοι οι φορητοί υπολογιστές Ripple έρχονται με δύο χρόνια εγγύησης, οπότε διορθώνουμε τα ζητήματα δωρεάν εάν οι χρήστες τα αντιμετωπίσουν εντός της περιόδου εγγύησης. Που ελέγχουν τυχαία λάθη χρηστών, όλο το overclocking μας γίνεται εσωτερικά και οι χρήστες μπορούν εύκολα να υπερκεράσουν τους φορητούς υπολογιστές τους με ένα μόνο κλικ. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες για λάθη από την πλευρά του χρήστη.

Τι η υπηρεσία μεταπωλήσεών σας μοιάζει με; Οι φορητοί υπολογιστές σας μπορούν να αναβαθμιστούν από το χρήστη;

Ως μικρή εταιρεία εκκίνησης, η πελατειακή μας βάση είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα για εμάς. Αντίθετα από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δεν είναι σε επαφή με τους καταναλωτές τους πια, θα θελήσουμε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχείς που είναι ο λόγος που έχουμε και η ισχυρή εστίαση αυτός υπηρεσία μεταπωλήσεων. Θα διορθώσουμε το φορητό υπολογιστή σας αν μπορούμε, και ακόμη και αν υπάρχουν πελάτες που έχουν λυγίσει ή γρατσουνίσει τους φορητούς υπολογιστές τους, τα διορθώνουμε δωρεάν επειδή καταλαβαίνουμε ότι έχουμε την τεχνογνωσία που διορθώνει τα προϊόντα μας που οι χρήστες δεν το κάνουν. Πρέπει να εφαρμόσουμε και χωρίς άγχος εξυπηρέτηση μετά την πώληση, επειδή πιστεύουμε στην κοινότητά μας και θέλω να τους παρέχει την καλύτερη υπηρεσία που μπορούμε. Και ως εταιρεία του Νεπάλ, και πιστεύουμε ότι είμαστε μέσα και μεγάλος χώρος για αυτό, αφού οι διεθνείς φορητοί υπολογιστές δεν έρχονται με εγγυήσεις που μπορούν να επωφεληθούν εδώ. Είμαστε και Νεπάλ εταιρεία και ως εκ τούτου είμαστε υπεύθυνοι ότι οι τοπικοί αγοραστές μας, και δεν παίρνουμε αυτή την ευθύνη ελαφρά τη καρδία.

set

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *